Cupă colectoare Ameda CustomFit Flange, 25 mm sau 30.5 mm

36,00 lei

Cupa Colectoare Ameda CustomFit Flange (25 mm – standard) este mărimea standard de la Ameda. Pe lângă aceasta, mai există alte 6 dimensiuni de cupe colectoare (flanșe) și inserturi reductoare.

36,00 lei

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă: Brand:

Descriere

Cupa colectoare Ameda CustomFit Flange de 25 mm este cupa standard de la producătorul de pompe de sân Ameda, pentru cele două tipuri de kit disponibile: Ameda HygieniKit și Ameda EcoKit (pentru utilizare de scurtă durată). Cupa colectoare Ameda CustomFit Flange este disponibilă și în varianta de 30.5 mm.

Ameda este producătorul de pompe de sân cu cele mai multe dimensiuni de cupe colectoare. Respectiv 7, disponibile atât pentru pompele de uz personal, cât și pentru pompele de uz spitalicesc.

Fiecare mamă are nevoie de o cupă care să i se potrivească atunci când se pregătește să alăpteze. Motivul este simplu – pentru un confort mare și un flux bun de lapte. Această cupă este piesa care vine în contact cu sânul mamei în timpul pompării. Alegerea corectă a cupei colectoare este dată de lățimea deschiderii acesteia. Ca să știi ce tip de cupă colectoare trebuie să alegi, uită-te și urmărește mamelonul în timpul pompării. Folosește imaginile atașate ca și ghid de selecție.

CARACTERISTICI CUPA COLECTOARE AMEDA CUSTOMFIT FLANGE:

Cupa perfectă: În timpul pompării mamelonul se mișcă lejer și nu atinge pereții cupei colectoare. Se poate observa un spațiu între mamelon și pereții cupei. O mică parte din areola va fi și ea cuprinsă de cupă.

Cupa mică: În timpul pompării o parte sau chiar tot mamelonul se freacă de pereții cupei colectoare.

Cupa mare: În timpul pompării, o mare parte din areolă împreună cu mamelonul este tras în cupă. Există posibilitatea ca areola să aibă contact cu pereții tunelului cupei colectoare.

Toate componentele de la Ameda care intră în contact cu laptele matern NU conțin Bisphenol (BPA) și nici DEHP. Mai ales că această piesă (cupa colectoare) intră în contact cu sânul mamei.

Cupa colectoare Ameda CustomFit Flange trebuie să ofere mamei un confort și siguranță atunci când aceasta folosește pompa de sân. Fie că este o pompă de sân manuală sau electrică (simplă sau dublă), cupa colectoare este acea piesă foarte importantă ce asigură liniștea mamei.

La acest link poți găsi mai multe informații despre cupele colectoare de la Ameda:
http://www.ameda.com/breast-pumps/single-user-breast-pumps/su-custom-fit-flange-video

Informații suplimentare

Mărime

25 mm – EcoKit, 25 mm – HygieniKit, 30.5 mm – HygieniKit

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cupă colectoare Ameda CustomFit Flange, 25 mm sau 30.5 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *