Reducere!

Carte pentru copii „Povești de (s)pus la masă”

45.00 lei 39.00 lei

„Povești de (s)pus la masă” este o carte de povești cu iz autentic românesc pe care o poți achiziționa la un preț promoțional până pe 31 decembrie 2018.

O carte care le va stârni imaginația celor mici și îi va face curioși să testeze fructe și legume.

45.00 lei 39.00 lei

Cod Produs: 978-973-0-28179-8 Categorie: Brand:

Descriere

Proaspăt lansată, cea de-a doua carte marca Diversificare.ro, „Povești de (s)pus la masă” este o carte de povești cu iz autentic românesc.

„Povești de (s)pus la masă” conține povești scrise pe înțelesul și placul copiilor, care dau viață fructelor și legumelor. Prin morala de la final le vor oferi acestora răspuns la întrebarea preferată: „De ce… să mănânc și morcovi?”

„Am pornit la drum cu scrierea poveștilor știind și validând în cei 8 ani de existență a proiectului Diversificare.ro că bazele unei alimentații sănătoase se pun încă din etapa diversificării și se consolidează în primii ani de viață”.
(Eugenia Dobrescu, tehnician nutriționist și fondatoarea Diversificare.ro)

Cartea conține 10 povești autentice cu și despre fructe și legume. Desigur, esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici (și nu numai). Stilul arhaic se împletește cu finalul fiecărei povești care va fi un Ahaaa memorabil pentru cei mici.

Fiecare carte cumpărată va fi însoțită de un cadou din partea echipei Diversificare și a autoarei acestei cărți. Este vorba despre o broșură cu ilustrațiile cărții, numai bune de colorat de către cei mici.

Detalii „Povești de (s)pus la masă”:

An apariție: 2018
Copertă: cartonată
Format: 210×220 mm
Interior: 68 de pagini
Text și ilustrații: Alexandra Aflăcăilor

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carte pentru copii „Povești de (s)pus la masă””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…