Publicat pe Lasă un comentariu

Pompedesan.ro devine Mamagazin.ro

Se spune ca singura constanta din univers este schimbarea.

Proiectul Pompedesan.ro s-a aflat intr-o continua miscare inca de la inceput, oferind oportunitati din ce in ce mai variate. Odata cu el si noi am subscris acestei legi universale. Asa ca in timp am evoluat, iar alegerile ne-au apartinut in totalitate. Ceea ce facem astazi creeaza ziua de maine.

Pornind de la acest concept, Pompedesan.ro a devenit un magazin destinat mamelor, care le ofera acestora o gama mult mai larga de produse si servicii care sa sustina alaptarea.

Pe langa pompele de san si produsele AMEDA, in magazin gasiti si bijuterii, perne de alaptat, lenjerie de alaptat foarte sexy :), produse de ingrijire naturale, instrumente de purtat bebelusul sanatoase si ergonomice. La toata aceasta gama de produse pe care le-am incercat si le recomandam cu draga inima, mamelor care au nevoie de consiliere in alaptare sunt indrumate catre profesionisti certificati ILCA.

De aceea, Pompedesan.ro se transforma in MAMAGAZIN.RO!
Locatia fizica unde ne gasiti: Str. Cpt. Alexandru Serbanescu, nr. 13-15, bl. 7E, sc. 1, ap. 1, sector 1, Bucuresti.

Pasiunea oamenilor si calitatea produselor sunt punctele noastre forte cu ajutorul carora oferim mamelor o experienta memorabila in MAMAGAZIN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *