Resurse video

Cine a a inventat pompa de san moderna si unde?

In 1942, pompa de san moderna a fost creata in Suedia de catre inginerul Einar Egnell. Munca lui Einar Egnell a inceput in 1939 cand un renumit obstretician suedez l-a rugat sa creeze o pompa de san mai buna decat cele existente. Pompele de san americane folosite la acel moment provocau durere si nu erau eficiente in extragerea laptelui matern. De asemenea, accesul la ele era limitat din cauza bombardamentelor asupra navelor ce traversau oceanul Atlantic in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Dupa multi ani de cercetare si sute de incercari, a aparut si marea descoperire a lui Egnell. Inventia sa, pompa electrica Ameda Sister Maya Breastpump (SMB), a fost prima pompa cu adevarat confortabila si eficienta. In 1956, Egnell publica intreaga sa munca de cercetare in jurnalul Asociatiei Medicale Suedeze. Puterea de suctiune a pompei si parametrii de viteza pe care i-a descris in acest studiu continua sa fie standardele dupa care pompele de san sunt evaluate.

Oricat de performanta ar fi fost inovatia lui, Egnell a continuat sa o considere doar un mijloc pentru atingerea scopului final. Tot ceea ce Ameda creeaza-pompe de san si alte produse pentru alaptare, munca de educare in alaptare si suportul oferit consultantilor in alaptare – reflecta pasiunea pentru alaptare. Produsele si serviciile Ameda exista pentru a sustine familiile care doresc sa isi alapteze copiii. Si ne angajam sa ajutam si sa oferim suportul necesar famiilor care doresc sa isi alapteze copiii. Stim cat de importanta este alaptarea.

Notiuni de baza despre alaptare

Ca orice alt lucru, e bine sa fii pregatita atunci cand alaptezi. Primul lucru cu care poti incepe sunt chiar notiunile de baza.

Bebelusul tau stie cum sa se ataseze la san

Alaptarea incepe cu o atasare buna la san – modul in care bebelusul suge eficient si incepe sa se hraneasca.

Cum sa folosesti pompa Ameda Lactaline (Purely Yours Ultra)

Afla cum o pompa de san performanta face alaptarea usoara si eficienta.

Pompa Ameda Lactaline Personal (Purely Yours Ultra)

Pompa Ameda Lactaline Personal (Purely Yours Ultra) ofera tuturor mamelor – inclusiv celor care lucreaza – flexibilitate, confort si stil, lucruri esentiale ale pompei de san pe care o folosesc.

Cand expira?

Cat timp rezista laptele matern la temperatura camerei? Dar in frigider sau congelator?

Ameda’s Proven Airlock Protection™

Sistemul Proven Airlock Protection™ protejeaza laptele matern de bacterii, mucegai si virusi in timpul sesiunii de pompare.

Ameda’s Customfit Flange System™

Fiecare mama are nevoie de cupe de colectare potrivite pentru confort si extragerea laptelui. Cu ajutorul sistemului Ameda’s Customfit Flange™ iti poti alege cupa potrivita atat pentru prima sesiune de pompare cat si pentru mai tarziu cand corpul tau se modifica.

Ameda’s CustomControl™

Sistemul Ameda’s CustomControl™ ofera mamei prin cele 2 butoane de viteza si putere de suctiune, independenta, spre deosebire de pompele presetate. Controlul dual ii ofera mamei 32 de combinatii posibile – pentru un confort sporit si o extragere eficienta a laptelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *