Plata, livrare si retur

Plata produselor

Plata produselor se poate face prin ramburs, plata la sediu sau prin transfer bancar.
Ramburs
La preluarea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care va este confirmata dupa efectuarea comenzii pe site sau telefonic. Aditional taxelor de expediere, taxa de colectare a platii ramburs este de 8 RON (TVA inclus).

Plata la sediu
La preluarea produselor de la sediul firmei se achita contravaloarea produselor comandate, suma fiind exact cea care va este confirmata dupa efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

Transfer bancar
Plata prin Transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de www.mamagazin.ro, in urma confirmarii online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

Livrarea produselor

Expedierea produselor se face prin firma de curierat Fan Curier.
Conditiile de expediere prin Fan Curier sunt urmatoarele:

  1. taxa de livrare este de 25 RON (TVA inclus) pentru plata ramburs (la livrare) sau transfer bancar;
  2. in cazul comenzilor primite inainte de ora 15, coletul va ajunge in urmatoarea zi lucratoare pentru produsele aflate in stoc; in cazul comenzilor primite dupa ora 15, coletul va ajunge in a doua zi lucratoare de la comanda;
  3. curierul va face livrarea intre orele 9-17 la adresa de livrare mentionata in comanda si confirmata ulterior;
  4. taxele de livrare sunt trecute pe factura, avand de achitat doar rambursul (daca este cazul) si nici o alta taxa suplimentara catre curier.

Pentru destinatiile care nu se regasesc in Reteaua de distributie nationala a Fan Curier, curierul percepe un tarif suplimentar de 1 RON/Km (toate taxele incluse).
In acest caz, valoarea totala a transportului va va fi comunicata telefonic si mentionata ulterior pe factura.
Transport gratuit la comenzile mai mari de 1000 RON.
Expediem pachete si in afara Romaniei. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la info(a)mamagazin(punct)ro.

Returul produselor

Termenul de returnare al produselor achizitionate este de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform legislatiei in vigoare.
In acest sens, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsele sunt intr-o stare perfecta precum cea in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii, cu etichetele originale si in ambalajul original, cu toate documentele care l-au insotit si dovada achizitiei (copia facturii).
Cu toate acestea, conform O.G. nr. 130/2000 art. 10 lit. c, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Aici se incadreaza produsele care au fost deja utilizate (fapt constatat prin desigilare de catre client) si care in urma unei singure utilizari devin inutilizabile pentru alte persoane, datorita caracterului lor netransmisibil si personal ex: recipiente si pungi de stocare, cupe colectoare, produse de ingrijirea sanilor, etc.

Pasii care trebuie urmati pentru returnare
1. Instiintarea comerciantului, prin telefon sau e-mail despre dorinta de returnare a produsului in termen de 14 zile calendaristice de la primire.
2. Expedierea-retur a produsului in termenul de 14 zile calendaristice de la primirea produsului prin intermediul unei firme de curierat rapid.
3. Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti grija la:
– Atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original)-daca este cazul;
– Aplicarea pe colet a unei etichete care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume
Adresa: Str. Nr. Oras, Judet
Tel: nr. telefon

Destinatar: S.C. AMEDEX WEB S.R.L.
Adresa: Grivitei 68, bl. 5 , et. 6, ap. 26,
Brasov – 500010, Romania
Tel: 0734.000.550

Inlocuire sau retur bani
In functie de optiunea cumparatorului, banii aferenti produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului de catre Amede Web SRL, in contul indicat de cumparator.
Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de catre cumparator.

Retur pompa de san electrica Ameda – procedura speciala
In cazul in care doriti sa returnati pompa de san electrica Ameda:
– returnati prin curier, urmand pasii si conditiile de mai sus, urmatoarele: pompa de san electrica  Ameda, alimentator priza, manual si instructiuni de utilizare si documentele insotitoare, toate puse in ambalajele originale, inclusiv cutia cartonata si protectiile din interior.
– kit-ul de pompare poate fi returnat numai in cazul in care este sigilat si nefolosit, avand in vedere ca acesta poate fi folosit doar de o singura persoana, nefiind transmisibil altei persoane.
– in cazul in care kit-ul de pompare este desigilat acesta nu va fi acceptat la returnare, iar suma totala care se va rambursa va fi data de urmatoarea formula:
pret pompa de san electrica de Ameda (la valoarea achitata de consumator) minus pret kit de pompare (la valoarea prevazuta pe site-ul https://www.mamagazin.ro) minus costuri transport retur.

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea sau nu a returului sau de a opri o suma din valoarea produsului drept despagubire, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea produselor returnate.
Drepturile consumatorilor referitoare la conformitatea produselor la momentul livrarii si dreptul acestora la reparare, inlocuire si reducere a pretului sunt cele reglementate prin Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Reclamatii

Daca sunt probleme legate de continutul pachetului sau de factura va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile de la primirea coletului sau facturii.
Suntem oameni si uneori gresim, dar ne straduim sa le reparam in asa fel incat sa reducem pagubele la minim.

2 comentarii la „Plata, livrare si retur

  1. Am fost tare multumita de pompa de san, aceasta a ajuns in scurt timp de la comanda de inchiriere si a fost foarte eficienta (eram suspecta de mastita)
    Va multumesc frumos!

    1. Cu mult drag! Noi vă mulțumim că ați ales să oferiți bebelușului dumneavoastră cel mai bun lapte – laptele matern! Felicitări și sperăm să ne revedem în etapa diversificării :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *