Despre Mamagazin.ro

Proiectul Mamagazin.ro  a început in 2010. Acesta a crescut și s-a dezvoltat frumos timp de 10 ani iar l-a sfârșitul anului 2020 a suferit o reorganizare majoră și a fost preluat de către o altă societate, Amedex Web S.R.L.

Mai jos sunt câțiva din oamenii frumoși care și-au adus aportul la acest proiect și care ne-au ajutat și susținut pentru o tranziție cât mai lină iar pentru aceasta le mulțumim foarte mult .

Eugenia Dobrescu
Eugenia Dobrescu

Consultant în lactație certificat IBCLC, Tehnician Nutriționist
“Să îți placă ceea ce faci și să faci ceea ce îți place!”
Acesta a fost îndemnul oferit de un om drag, plecat departe, acolo sus, când am venit acasă după prima zi de muncă. Aveam 21 de ani și eram studentă în primul an de facultate.

Ținând cont de îndemnul primit, în 2011, odată cu experiența de mamă am inițiat proiectul Diversificare.ro – ghidul complet al părinților dornici să se informeze despre diversificarea alimentației bebelușului, nutriția copilului și obiceiuri alimentare sănătoase.

În 2012 mi-a fost dăruit un al doilea proiect, Mamagazin.ro. Aici am avut oportunitatea de a descoperi la un alt nivel alăptarea și beneficiile ei, atât pentru mamă, cât și pentru copil.

Din 2013, povestea alăptării mi-a purtat pașii profesionali, dar și sufletești către un al treilea proiect frumos. Este vorba de Prima Bancă de Lapte Matern din România, ce urmează să se deschidă în cadrul Secției de Terapie intensivă nou-născuți de la Spitalul Marie Curie, București.

În timpul liber, îmi place să mă joc cu copiii, să gătesc, să călătoresc, iar atunci când sunt singură, îmi place să alerg pentru Asociația Inima Copiilor, asociația oamenilor cu inimi mari, care ajută copiii cu probleme grave de sănătate care se nasc în România.

Fac lucrurile astea pentru că cineva a știut să îmi spună cuvintele potrivite la momentul potrivit, da, acelea de mai sus. Ceea ce vă doresc și vouă.

Nerina Movilă
Nerina Movilă

ex-Specialist Relații Clienți

Nu m-am gândit niciodată că după foarte mulți ani de activitate, doar într-un domeniu, voi decide să mă opresc și să fac altceva.

Îmi doream să fiu cât mai mult alături de oameni, dar nu știam ce voi face.

Așa am ajuns să o cunosc pe Eugenia, de la care am învățat că a dărui celor din jur este atât de minunat.

De aici n-a mai fost decât un pas spre dorința de afla cât mai multe despre alăptare. Astfel, în 2015, am urmat cursul de 90 de ore de educație în alăptare și lactație, pentru a fi în măsură să ofer informații corecte mamelor care ne contactează.

Aici, la Mamagazin, oferim sfaturi și consultanță proaspetelor mămici, de la alăptare la diversificarea alimentației bebelușului, de la sistemele erogomice de purtare până la produsele de îngrijire, igienă și curățenie. Toate produsele trec mai întâi prin mâinile noastre, le luăm acasă să ne asigurăm că recomandăm produse de calitate și sigure pentru întreaga familie. 

Oana Mănescu
Oana Mănescu

ex-Coordonator Magazin Online

Mamagazin este proiectul de care m-am îndrăgostit din prima clipă. Mamă a doi copii energici, am un singur regret. Că nu am știut, la vremea respectivă, de existența multor produse pe care astăzi le găsești pe Mamagazin.ro. Compensez însă, studiind acum cartea de parenting „Părinți liniștiți, frați fericiți”.

Am intrat în echipa Mamagazin cu gânduri mari. Să transmit mai departe, celor care au nevoie, ceea ce oferă cu drag acest proiect. Caut pentru tine produsele cele mai bune și cele mai practice. Mă asigur ca informația să ajungă în cel mai eficient și clar mod la tine. Ne vom întâlni virtual prin intermediul blog-ului, acolo unde îți voi împărtăși experiențele mele și ale echipei. Pentru că orice produs care intră pe Mamagazin.ro trece prin filtrul fiecăruia dintre noi. Vindem doar ceea ce testăm. Pentru că suntem cu gândul la tine și la bebelușul tău.

Mamagazin este, cu adevarat, un magazin cu inimă de mamă.

Petre Dobrescu
Petre Dobrescu

ex-Consultant financiar-contabil și IT

În ciuda titulaturii care poate că sună pompoasă, rolul meu este destul de simplu de explicat: mă asigur că exista cadrul necesar ca echipa minunată de mai sus să-și ducă la îndeplinire menirea. Asta este de multe ori provocator, însă mie-mi plac provocările, așa că ne cam potrivim de minune – eu și obstacolele din calea acestui proiect – îmi place să le spulber și să găsesc altele noi.

Pe lângă asta, din 2010 am marea bucurie de a fi tată, lucru ce m-a făcut să renunț la corporație, să-mi iau viața în mâini și să caut acele lucruri care mă împlinesc. Și unul dintre ele este să ajut alți oameni, fie ei părinți, colegi, prieteni sau chiar necunoscuți. Și asta își propune Mamagazin.ro – să fie un ajutor real, stabil, de încredere pentru tinerii părinți. În primul rând cu idei, poate și sfaturi, cu experiența noastră de părinți și cu produse pe care le considerăm faine, utile și sănătoase, care să ajute întreaga familie.

UNDE NE GĂSIȚI?

La telefon și prin e-mail:

Comenzi: – 0729.509.509; comenzi (@) mamagazin (.) ro
Service: Bogdan Brici – 0727.335.170; bogdan (@) mamagazin (.) ro
Marketing: Florin Cușmereanu – 0734.000.550; florin (@) mamagazin (.) ro
Consultanță alăptare: Eugenia Dobrescu – 0721.44.44.11; eugenia (@) mamagazin (.) ro

Comentariile sunt închise.