Storcator de fructe si legume – Hurom HH+

Storcator cu sistem inovator de stoarcere lenta prin presare la rece, 43 de rotatii, tehnologie Slow Squeezing System, sita din ULTEM, 10 ani garantie pentru motor.

Categorie: Etichetă: Brand:

Descriere

Pentru bautorii de sucuri naturale care doresc un stil de viata mai sanatos cu sucuri pline de enzime, vitamine, minerale, fitonutrienti si antioxidanti.

De ce sa cumpar un storcator scump daca pot sa-mi cumpar fructe si legume bio?
Pentru ca rezultatele testelor nutritionale arata ca storcatoarele prin presare la rece retin cu 60% mai multa vitamina A, cu 40% mai multa vitamica C si produc cu 35-50% mai mult suc. Punand in balanta consumul produselor si beneficiile nutritive, storcatorul prin presare are avantaje mult mai mari. Nutrientii din legume si fructe sunt pastrati mult mai bine deoarece mecanismul de presare la rece functioneaza la viteze mici astfel retine foarte putin oxigen, oxidarea fiind mult mai redusa decat in cazul stoarcerii centrifugale.

Modelul Hurom HH+ este un storcator HH Elite caruia ii lipseste clapeta de control a evacuarii resturilor, eficienta fiind apropiata de cea a modelului HH Elite. Hurom HH+ este varianta mai accesibila a modelului HH Elite, insa din punct de vedere tehnic, asemanarile cu acesta sunt foarte mari. Stoarcerea este ultra-lenta la 43 de rotații pe minut iar axul melcat beneficiaza de doua parti taietoare, ceea ce inseamna maxim de eficienta, omogenizare perfecta a sucurilor si mai multe minerale, enzime și fitonutrienți în sucul dumneavoastra.

Fiabilitatea dovedita a motoarelor Hurom si calitatea ireprosabila a materialelor folosite caracterizeaza si acest aparat Hurom, o varianta ideala pentru cei care doresc sa aiba un astfel de aparat in bucataria lor.

Storcatoarele Hurom folosesc o metoda de stoarcere sanatoasa prin presare la rece, rezultatul fiind un suc consistent și natural, pe cand storcatoarele traditionale folosesc metoda de stoarcere prin razuire și centrifugare la viteze mari, rezultatul fiind de aceasta data un suc fara consistenta, oxidat, aerat și cu multa spuma.

Hurom stoarce cu ajutorul unui ax melcat din ULTEM (un material de 8 ori mai rezistent decat plasticul obisnuit) care taie în prealabil, urmand apoi stoarcerea prin presare intre axul melcat si sita. Hurom beneficiaza si de un sistem inteligent de clatire, pentru ca sucul sa nu preia gustul celui preparat anterior. Lasati gura de evacuare a sucului deschisa, porniti storcatorul si turnati apa prin gura de alimentare. Storcatorul se va clati singur. Pentru curatare, insa, dezasamblati piesele și le clatiti/ periati sub jet de apa calduta.

Pachetul include un suport pentru uscarea pieselor, manual de utilizare in limba romana, a doua sita (cea grosiera) din acelasi material ultra-rezistent ULTEM, presor și perii pentru curatare, carte cu retete de sucuri.

Specificatii tehnice:
Tensiune de alimentare: 230-240 V
Frecvență: 50 Hz
Consum: 150 W
Rotatii pe minut: 42 rpm
Dimensiunea bolului: 500 ml
Lungimea cablului: 1,4 m
Motor: cu inductie, monofazat
Greutate: 5,4 kg

Dimensiuni:
Lungime: 223 mm
Latime: 159 mm
Inaltime: 418 mm

Durata recomandata de funcționare: continuu, maxim 30 de minute

Hurom ofer 10 ani de garantie pentru motor si 2 ani pentru restul partilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Storcator de fructe si legume – Hurom HH+”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *