Scutece ecologice mărimea 5, peste 12 kg, (22 buc) – Attitude

Scutece ecologice mărimea 5, de unică folosință confortabile pentru bebeluși și practice pentru părinți. 100% biodegradabile, fără parfum artificial.

Avantajele produsului:

  • 22 de bucăți
  • putere mare de absorbție
  • certificate EcoLogo și Vegan
  • netestate pe animale
Descrierea completă »

Descriere

Attitude a creat scutece ecologice mărimea 5, de unică folosință din pânză, eficiente, confortabile și cu putere mare de absorbție.

Concepute din materiale regenerabile și biodegradabile, scutecele ecologice sunt hipoalergenice, lipsite de clor și parfumuri artificiale. Atât învelișul, cât și umplutura sunt biodegradabile, astfel sunt reduse emisiile de gaze în natură. Materialele de bază vegetale provin din surse regenerabile.

Ingrediente scutece ecologice mărimea 5:

Celuloză, Acid polilactic (biopolimer), Elastomer.

Certificarea EcoLogo atestă faptul că Attitude respectă cele mai exigente și înalte standarde de calitate canadiene.

Toate produsele Attitude fie ca vorbim despre cele pentru intretinere casa, ingrijire bebelusi si copii sau ingrijire corporala adulti, sunt produse ecologice cu certificat ECOLogo (certificat Canadian oferit pentru produsele care respecta cele mai inalte standarde de mediu Global Ecolabeling Network/ ISO 14024) si sunt produse certificate Vegan (exclude utilizarea oricarui ingredient de origine animala).

Toate produsele Attitude, fie că vorbim de întreținere casă, îngrijire bebeluși și copii sau îngrijire corporală adulți, sunt produse ecologice cu certificat ECOLogo (certificat Canadian oferit pentru produsele care respectă cele mai înalte standarde de mediu Global Ecolabeling Network/ ISO 14024). Sunt produse certificate Vegan (exclude utilizarea oricărui ingredient de origine animală).

Fabricarea produselor Attitude nu implică niciun risc pentru mediul înconjurător, amprenta de carbon a acestora fiind zero.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scutece ecologice mărimea 5, peste 12 kg, (22 buc) – Attitude”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *