Saddle Baby – Model Uni

Saddle Baby – modelul Uni este un sistem de purtare sigur, confortabil și ergonomic ce se atașează rapid de orice tip de rucsac.

Descriere

Saddle Baby Uni, ca și modelul Rucsac și cel Original, îți oferă posibilitatea de a merge în locuri în care nu ai pătrunde cu un cărucior. Fie ca mergi în zone aglomerate, în piață, fie că faci drumeții în aer liber sau la munte. Te vei mișca cu ușurință și, mai mult decât atât, vei avea mâinile libere.

Saddle Baby este un produs unic și foarte simplu de folosit, care îți oferă posibilitatea de a-ți purta copilul pe umeri în deplină siguranță. Iar mâinile-ți vor fi libere. De aceea, acest sistem de purtare este unul potrivit pentru activitățile de exterior. Utilizează materiale de înaltă calitate, elemente de fixare și catarame reglabile pentru a fi ajustate corespunzător, la nevoie.

Premiat și patentat, Saddle Baby este un produs conceput și dezvoltat de un tătic dornic să aibe mâinile libere în expedițiile făcute cu fiul său.

Saddle Baby modelul Uni se poate atașa la orice tip de rucsac pe care îl ai acasă. Centurile ajustabile se atașează de bretelele rucsacului, într-un timp foarte scurt. Sunt făcute din materiale care să dureze în timp și sunt sigure.

Cerințe de securitate:

Copilul trebuie sa fie capabil sa isi mentina echilibrul si sa nu aiba nevoie de un spatar pentru spate, in timp ce adultii se misca in mod natural.
Recomandat pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saddle Baby – Model Uni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *