Saddle Baby Original

Saddle Baby Original este un sistem de purtare recomandat pentru copii între 2 și 5 ani, ușor de folosit pe umerii adulților.

Avantajele produsului:

  • ușor și practic de luat în călătorii
  • siguranță, confort și ergonomie pentru copil
  • mâinile libere pentru părinte și copil
Descrierea completă »

Descriere

Saddle Baby Original îți oferă posibilitatea de a merge în locuri în care nu poți ajunge cu un cărucior. Te poți aventura de la zone aglomerate – piețe, drumeții în aer liber și până la festivaluri și călătorii la munte. Pe lângă asta, îți dă flexibilitatea de a vă mișca mai ușor. În plus, vei avea ambele mâini libere, iar bebelușul se va bucura de o priveliște spectaculoasă.

Saddle Baby Original este un produs unic și foarte simplu de folosit. Părinții își pot căra copiii pe umeri fără să îi țină cu mâinile. Folosind Saddle Baby Original veți avea parte de o experiență mult mai faină în activitățile din exterior. Saddle Baby înlocuiește vechea metodă de a ține copilul de glezne cu mâinile, printr-un sistem mult mai sigur și mai practic, care utilizează materiale de înaltă calitate, elemente de fixare și catarame reglabile pentru a fi ajustate corespunzător.

Premiat și patentat, Saddle Baby este un produs conceput și dezvoltat de un tătic dornic să aibe mâinile libere în expedițiile făcute cu fiul său.

Saddle Baby Original reprezintă modul cel mai distractiv, sigur și practic de a petrece timp de calitate alături de copilul tău, oriunde, oricând… și peste tot.

CARACTERISTICI SADDLE BABY ORIGINAL:

  • cureaua de piept este ajustabilă, disponibilă ca mărime de la S la XL;
  • protecții reglabile pe diferite dimeniuni de gleznă cu sistem de siguranță dublă;
  • curele și centură făcute din materiale de înaltă calitate;
  • șaua făcută din spumă poliuretanică;
  • catarame reglabile
  • 6 puncte de siguranță pentru copil

Cerințe de securitate:

Copilul trebuie să fie capabil să își mențină echilibrul și să nu aibă nevoie de un spătar pentru spate, în timp ce adulții se mișcă în mod natural.
Recomandat pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani.

Modelul Saddle Baby Original consta într-o curea ajustabilă pentru piept, cu protecții ajustabile pentru gleznele copiilor și șaua Saddle Baby. Șaua este ergonomică și oferă un confort suplimentar atât pentru părinte, cât și pentru copil. Este compacta și nu ocupă mult spațiu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saddle Baby Original”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *