Rezervă șervețele umede biodegradabile, fără miros (216 buc) – Attitude

O rezervă de șervețele umede 100% biodegradabile, sigure și blânde cu pielea delicată a bebelușilor. Eficiente și utile pentru părinți.

Avantajele produsului:

  • certificat EcoLogo și Vegan
  • netestate pe animale
  • fibre din celuloză provenite din surse sustenabile
  • fără derivați petrochimici
Descrierea completă »

Descriere

Cea mai bună opțiune pentru bebeluși cu pielea sensibilă este această rezervă șervețele umede biodegradabile.

Făcute din ingrediente naturale foarte rezistente pentru a curăța toată murdăria, sunt produse 100% biodegradabile și hipoalergenice.

Șervețelele umede de la Attitude exclud utilizarea oricărui ingredient de origine animală, iar fibrele de celuloză provin din surse sustenabile. Nu conțin parfumuri artificiale, coloranți și derivați petrochimici. De asemenea, pot fi folosite la compost. Într-un pachet rezervă sunt 216 șervețele.

Ingrediente rezervă șervețele umede:

Apă, Glicerină, Decil glucosidă, Extract din floare de mușețel, Extract din Aloe Barbadensis, Bisabolol (extract din mușețel), Vitamina E, Alcool benzilic, Benzoat de sodiu, Dehidroacetat de sodiu, Acid benzoic, Acid citric.

Mod de utilizare:

Ridicați capacul de la pachetul de șervețele. Scoateți șervețelul prin orificiu înainte de închiderea la loc a acestuia. Păstrați capacul cutiei închis pentru a menține umezeala și lăsați pachetul la temperatura camerei. Nu lăsați șervețelele la îndemâna copiilor.

Certificarea EcoLogo atestă faptul că Attitude respectă cele mai exigente și înalte standarde de calitate canadiene.

Toate produsele Attitude, fie că vorbim de întreținere casă, îngrijire bebeluși și copii sau îngrijire corporală adulți, sunt produse ecologice cu certificat ECOLogo (certificat Canadian oferit pentru produsele care respectă cele mai înalte standarde de mediu Global Ecolabeling Network/ ISO 14024). Sunt produse certificate Vegan (exclude utilizarea oricărui ingredient de origine animală).

Toate produsele Attitude sunt realizate numai din ingrediente naturale și NU conțin parabeni sau ingrediente cancerigene 1,4-dioxan, oxid de etilenă sau sulfați. Aceștia se regăsesc, de regulă, în majoritatea produselor obișnuite de curățenie sau îngrijire corporală de pe piață. Deși sunt în limite admise legal, mai bine alegem siguranță 100%.

Fabricarea produselor Attitude nu implică niciun risc pentru mediul înconjurător, amprenta de carbon a acestora fiind zero.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rezervă șervețele umede biodegradabile, fără miros (216 buc) – Attitude”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *