Pompă de sân electrică simplă Ameda PurelyYoursUna

619,00 lei

O pompă de sân electrică simplă, Ameda Una este destinată unei utilizări frecvente, fiind eficientă și confortabilă, ideală pentru noile mămici.

Stoc epuizat

619,00 lei

SKU: 17090EB Categorii: , , Etichetă: Brand:

Stoc epuizat

Acest produs nu este disponibil momentan

Descriere

O pompă de sân electrică simplă – Ameda Una este concepută pentru utilizare zilnică. Și este răspunsul tău la următoarele întrebări! Folosești frecvent o pompă de sân pentru a-i putea oferi copilului tău laptele matern? Simți că nu ar fi eficientă și îți provoacă durere? Sau alăptezi și te apropii de ziua revenirii la serviciu?

Iar motivele să folosești această pompă de sân electrică simplă sunt urmatoarele:

  • PURITATE. Ameda a produs singurul kit de pompare din lume care asigură puritatea laptelui matern prin sistemul Proven Airlock Protection™. Astfel este împiedicat contactul între aerul din circuitul pompei și laptele matern în timpul pompării, evitându-se transmiterea germenilor sau a microbilor. De asemenea, nu e nevoie ca sistemul de tuburi să fie curățat, laptele neputând ajunge pe tubulatură.
  • CONFORT. Ameda, prin sistemul CustomFit Flange System™ oferă fiecărei mame posibilitatea de a utiliza pompa cu dimensiunea de cupă potrivită, aceasta având de ales din cele 7 dimensiuni de cupă disponibile separat.
  • USURINȚĂ. Pompa de sân Ameda oferă prin sistemul CustomControl™ o utilizare total independentă a celor 2 setări, viteză și putere de sucțiune. Ajustarea duală permite fiecărei mame să extragă laptele din sân cât mai eficient și confortabil.
Ameda custom_control_icon Ameda custom_fit_flange_icon Ameda proven_airlock_protection

Informații suplimentare

Greutate 1,1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompă de sân electrică simplă Ameda PurelyYoursUna”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *