Pompă de sân electrică profesională Ameda Elite

(4 recenzii de la clienți)

Indisponibilă!
Pentru acest produs a fost sistată producția, definitiv, și nu mai este disponibil.

Pompa Ameda Elite a fost inlocuită de un nou produs la fel de calitativ dar mai modern, mai compact si mai usor: Ameda Pearl.

Pompă de sân electrică Ameda Elite ce permite ajustarea separată a vitezei și a vacuumului pentru a stimula cât mai bine suptul bebelușului.

Avantajele produsului:

 • pompă profesională pentru uz spitalicesc
 • ideală pentru prematuri și/sau gemeni, tripleți
 • control dual
 • putere de sucțiune și viteză reglabile
Descrierea completă »

SKU: 17708I Categorii: , Etichetă: Brand:

Stoc epuizat

Acest produs nu este disponibil momentan

Descriere

Se știe că fiecare mamă și fiecare copil sunt diferiți. Pornind de la această premisă, Ameda a creat o pompă de sân electrică de uz spitalicesc Elite care oferă mai mare flexibilitate în control față de alte pompe din aceeași gamă.

Pompa de sân electrică Ameda Elite permite ajustarea separată a vitezei și a vacuumului pentru a stimula cât mai bine suptul bebelușului. Poate fi folosită pentru instalarea și stimularea lactației; este ideală pentru mamele de copii prematuri sau bolnavi care nu pot suge sau pentru mamele de gemeni, tripleți etc.

Pentru ofertă de preț personalizată vă rog să ne contactați pe adresa de e-mail comenzi (@) mamagazin (.) ro sau la nr. de telefon 0734 000 550.

Control Dual 

Pentru că mamele merită mai mult, pompa de uz spitalicesc Ameda Elite oferă sistemul CustomControl. Cu 2 butoane separate pentru viteză și putere de sucțiune, Elite nu hotărăște în locul unei mame și nici nu îi limitează acesteia opțiunile. Este pentru o mamă fluxul de ejecție al laptelui și puterea de sucțiune prea mare? Elite face asta. Viteză și putere de sucțiune mică? Elite poate face și asta! Controlul dual oferă zeci de combinații posibile, ceea ce permite fiecărei mame să își determine propriul mod, optim, prin care poate obține cele mai bune rezultate de fiecare dată.

Pompa electrică de sân Ameda Elite este compactă și ușoară, cântărind numai 5 kg.

Pompa este livrată cu set steril de colectare a laptelui care asigură puritate. Acesta este dotat cu o diafragmă specială care acționează ca o barieră, împiedicând contactul dintre mamă și sursa de sucțiune. De asemenea, diafragma împiedică intrarea laptelui în tuburi, pompa necesitând curățare minimă sau chiar deloc.

Ameda Elite este o pompă de sân electrică disponibilă numai la comandă.

Perioadă de garanție: 24 de luni

Accesorii pompă de sân electrică (achiziționate separat):

 • stand mobil de uz spitalicesc pentru transportul facil între camere;
 • cablu de alimentare la priză auto;
 • geantă elegantă pentru transport.

Informații suplimentare

Greutate 4 kg

4 recenzii pentru Pompă de sân electrică profesională Ameda Elite

 1. Daniela

  De unde putem cumpara piese de schimb: expl: kit de pompare dublu, curea transmisie motor pompa?

  • Petre Dobrescu

   Bună seara,

   Kit-ul dublu de pompare se poate comanda direct de la noi de pe site:

   Kit de pompare dublu Ameda

   Cât despre cureaua motorului, aceasta nu se vinde ca accesoriu. Vă voi trimite un e-mail separat deoarece e necesar ca pompa să ajungă la noi in service. Vă mulțumim.

 2. Cristian Dumitru

  Salut mai sunt sdisponibile? Ce pret au?

  • Oana Manescu

   Buna ziua,

   Avem pe stoc aceste pompe de uz spitalicesc, folosite in cazuri deosebite. V-am trimis mail, va rog sa verificati. O zi buna!

 3. Kinga

  Pret va rog

  • Oana Manescu

   Va rog sa ne trimiteti pe [email protected] numarul dvs de contact. Multumim!

 4. Loredana

  Buna, care e diferenta intre elite si lactaline?

  • Oana Manescu

   Buna ziua, Elite este o pompa de uz spitalicesc si este folosita in special in situatiile in care exista prematuri, gemeni sau exista o nevoie mai mare de stimulare a secretiei lactate. Ambele pompe sunt electrice si foarte eficiente. Pentru mai multe detalii si pentru a va ajuta sa identificati nevoia dumneavoastra, ne puteti contacta telefonic. Multumim pentru interes. Duminica placuta in continuare!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *