Cartea “Părinți liniștiți, frați fericiți” – Laura Markham

Cartea “Părinți liniștiți, frați fericiți” este un ghid care cuprinde modalități de a trasforma conflictele în oportunități de îmbunătățire a abilităților.

Categorii: , Etichetă: Brand:

Descriere

Expertul în domeniul parentingului dr. Laura Markham și-a format un public numeros și fidel datorită abordării sale pline de compasiune. Are la bază legătura vitală dintre părinți și copii. Cartea Părinți liniștiți, frați fericiți este o carte de referință în parenting.

În acest ghid mult așteptat, dr. Markham prezintă modalități simple pentru a depăși nevoia de competiție și de conflicte. Cultivă între frați o relație plină de iubire. În același timp, îi asigură pe fiecare dintre copii, că mama și tata nu ar putea iubi niciodată mai mult pe altcineva.

Ce conține cartea Părinți liniștiți, frați fericiți:

Oferind exemple și sfaturi clare ce pot fi puse în aplicare imediat, această carte conține tehnici cu rezultate dovedite care izvorăsc din cercetare. Au menirea de a-i ajuta pe copii să-și controleze emoțiile, să-și comunice nevoile și să-și rezolve singuri neînțelegerile. Îi ajută să-și creeze astfel o legătură strânsă pentru totdeauna devenind adulți care vor trăi în bună înțelegere cu toți ceilalți.

„Conținând numeroase scenarii și răspunsuri realiste cu privire la modul în care părinții pot transforma situațiile conflictuale în oportunități de dezvoltare a abilităților, iar teama lor în intervenții utile, Cartea Părinți liniștiți, frați fericiți îi pregătește cu măiestrie pe părinți pentru a acorda atenția cuvenită experiențelor fiecărui copil, a stabili limite, a diminua conflictele și a le dezvolta celor mici aptitudini pentru viață.‟ – Dr. Tina Payne Bryson, coautoare a volumelor The Whole-Brain Child și No-Drama Discipline.

„Părintii au nevoie de ajutor pentru a deveni ceea ce își doresc și pentru a se putea folosi de acele abilități care îi vor transforma pe copiii lor în buni cetățeni ai acestei lumi. Cartea dr. Markham oferă chiar acest tip de ajutor – practic, inspirant și încurajator, prin intermediul unor exemple din viața reală.‟ – Dr. Jane Nelsen, autoare și coautoare a cărților din seria Positive Discipline.

„În acest volum pătrunzător, Dr. Markham se folosește de cercetarea științifica, schițând strategii inteligente pe care orice părinte le poate folosi pentru a-și ajuta copiii să-și rezolve conflictele cu empatie, înțelegere și pace. O lectură obligatorie pentru toți părinții.‟ – Dr. Shefali Tsabary, autoare a volumelor The Conscious Parent și Out of Control.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cartea “Părinți liniștiți, frați fericiți” – Laura Markham”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *