DVD – Îndrăznesc să diversific

35,00 lei

“Îndrăznesc să diversific” prezintă din toate punctele de vedere diversele opinii ale specialiștilor în ceea ce privește momentul începerii diversificării, tipul de alimente oferite, metoda de hrănire sau necesitatea oferirii copilului a laptelui de origine animală.

Stoc epuizat

35,00 lei

SKU: LM03 Categorie: Brand:

Stoc epuizat

Acest produs nu este disponibil momentan

Descriere

Indraznesc sa diversificÎndrăznesc să diversific întregește colecția documentarelor din seria “Îndrăznesc pentru copilul meu”. Este primul documentar românesc despre alimentația copilului din primii doi ani de viață.

Din primele ore de viață, hrana este prezentă.
De la prezența sau lipsa laptelui matern dezbătute în documentarul “Îndrăznesc să alăptez – PAȘI SPRE CONȘTIENTIZARE”, până la prânzul unui copil de 2 ani. Toate influentează direct starea de sănătate a viitorului adult. Evită pericolul de obezitate, diabet, infarct și multe alte afecțiuni hrănindu-ți corect copilul, încă din primii doi ani de viață.

Din documentarul “Îndrăznesc să diversific” vei afla cum după vârsta de 6 luni, bebelușii traversează o perioadă de tranziție, de la laptele matern la mâncarea solidă, care e indicat să fie făcută cu blândețe

Dintre subiectele abordate în documentarul Îndrăznesc să diversific:

Cum continuă alăptarea și pe perioada diversificării alimentației copilului?
Care sunt diferențele între diversificare clasică și autodiversificarea?
Pasăm legumele, fructele, sau le oferim sub formă de bastonașe?
Când trebuie să introducem carnea?
Are un copil nevoie de lapte de origine animală în dieta zilnica?

Îndrăznesc să diversific este un apel la simţul de răspundere al fiecăruia dintre noi pentru o informare corectă asupra ceea ce înseamnă cu adevărat un start sănătos, natural al copiilor noştri, precum şi pentru conştientizarea impactului calităţii informaţiilor pe care le transmitem generaţiilor viitoare.

Documentarul face parte din seria de documentare “Îndrăznesc pentru copilul meu”, realizate de Irina Thiery și produs de Asociația Lion Mentor.

Informații suplimentare

Greutate 0,007 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DVD – Îndrăznesc să diversific”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *