Detergent vase și biberoane fără miros (739 ml) – Friendly Organic

28,00 lei

Un detergent vase și biberoane fără miros care curăță eficient și sigur! Fără petrochimicale, sulfați sau fosfați, sigur pentru întreaga familie!

Stoc epuizat

28,00 lei

Stoc epuizat

Acest produs nu este disponibil momentan

Descriere

Friendly Organic® detergent vase și biberoane fără miros este un detergent lichid creat într-o formulă delicată. Produs din ingrediente naturale: agenţi de curăţare extraşi din ulei de nucă de cocos pentru a spăla natural şi în siguranţă toată vesela ta şi a bebeluşului. Clăteşte cu uşurinţă şi nu lasă pete sau reziduuri.

CARACTERISTICI DETERGENT VASE ȘI BIBEROANE FĂRĂ MIROS:

  • Nu conţine 1,4 dioxan;
  • Nu conţine formaldehidă;
  • Nu conţine fosfaţi;
  • Nu conţine petrochimicale;
  • Nu conţine SLS (sulfaţi de sodiu);
  • Biodegradabil;
  • Recipient și capac reciclabil;
  • Netestat pe animale.

Modalităţi de utilizare:

Toarnă detergent lichid pe burete sau într-un bol cu apă caldă. Spală vasele sau biberoanele, apoi clătește cu apă din abundenţă. Produsul este concentrat. Poți folosi în medie 5 ml la 5 l de apă. Poţi mări sau micşora doza în funcţie de cantitatea de vase și de gradul de murdărie.

Ingrediente:

Apă purificată, agenţi activi pe bază de plante (5-15anionic, <5%nonionic, 5-15% amfoteric), 2-fenoxietanol, metilizotiazolinonă.

Protejează mediul: Produs din ingrediente naturale care nu dăunează mediului. Datorită ingredientelor naturale folosite culoarea poate varia.

Precauţii: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evită contactul cu ochii. Dacă produsul îți intră în ochi, clătește imediat cu apă. În caz de înghiţire consultă imediat medicul. Valabil 2 ani de la data fabricației marcată pe ambalaj de la stânga la dreapta A/L/Z/Lot.
Fabricat în SUA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent vase și biberoane fără miros (739 ml) – Friendly Organic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *