Detergent spray pete și mirosuri (650 ml) – Friendly Organic

31,00 lei

Acest detergent spray pete și mirosuri de la Friendly Organic este ideal pentru petele de pe haine, țesături, covoare. Curăță și împrospătează eficient!

Stoc epuizat

31,00 lei

Stoc epuizat

Acest produs nu este disponibil momentan

Descriere

Detergentul spray Bio pentru pete și mirosuri este creat într-o formulă specială cu agenți activi pe bază de plante. Curăță țesături, covoare, mobilă, frigidere și perdele. Până și petele de pe perete pe care cel mic le lasă în urmă. Parfumat cu aromă naturală de ulei esențial de lămâie, acest produs va împrospăta întreaga casă. Elimină mirosuri neplăcute cauzate de mâncare, murdărie, deșeuri naturale ale produselor, animale de companie.

Datorită ingredientelor naturale folosite, culoarea lichidului poate varia.

*Are pH Neutru!
*Din esențe naturale de plante!

Modalități de utilizare detergent spray pete și mirosuri:

Înainte de folosire, agită bine produsul.

Pentru petele de pe rufe: Aplică direct pe pată și așteaptă 5 minute să acționeze, apoi spală cu Friendly Organic detergent pentru rufe.
Pentru petele de pe haine, țesături și covoare: Aplică direct pe pată. Lasă 5 minute să acționeze, apoi șterge cu o lavetă curată. Dacă persistă, repetă procedura și înmoaie peste noapte.
Pentru petele de pe podele: Aplică direct pe pată și curăță zona cu o lavetă curată.
Pentru mirosuri: aplică direct pe locul de unde provine mirosul și așteaptă peste noapte. Dacă mirosul persistă, repetă pe o zonă mai mare. Nu dilua produsul și nu folosi alți detergenți înainte.

Notă: Testează pe o suprafață redusă, țesăturile sau suprafețele, pentru a observa dacă se decolorează!

Ingrediente:

Apă pură, enzime, etanol (extras din porumb), surfactant pe bază de plante < 5% non-ionic, ulei de lămâie, limonene. *Fără SLS! *Fără fosfați! *Fără clor! *Fără petrochimicale!

Protejeaza mediul: Produs din ingrediente naturale care nu dăunează mediului. Biodegradabil. Recipient și capac reciclabil. Netestat pe animale.
Precauții: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! În cazul contactului cu ochii, clătește din abundență cu apă. În caz de înghițire, consultă imediat medicul. Valabil 2 ani de la data fabricației marcată pe ambalaj, de la stânga la dreapta A/L/Z/Lot.

Fabricat în SUA

Informații suplimentare

Greutate 0,73 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent spray pete și mirosuri (650 ml) – Friendly Organic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *