Detergent spray mobilă (650 ml) – Friendly Organic

31,00 lei

Acest detergent spray mobilă de la Friendly Organic este o soluție bio de curățare pe bază de ulei de măsline și portocale.

Stoc epuizat

31,00 lei

SKU: B0000236 Categorii: , Etichetă: Brand:

Stoc epuizat

Acest produs nu este disponibil momentan

Descriere

Un detergent spray mobilă care va curăța și împrospăta mobila din casa ta.

CARACTERISTICI DETERGENT SPRAY MOBILĂ:

  • Fără 1,4 Dioxane
  • Fără Petrochimicale
  • Fără Fosfați

Soluția BIO, Friendly Organic pentru curățarea și lustruirea mobilierului a fost concepută într-o formulă specială, folosind ulei de măsline și ulei de portocale. Astfel, curăță în profunzime și protejează. Uleiurile naturale din conținutul acestuia ajută la îndepărtarea cu delicatețe a petelor amprentelor și mizeriei.

Modalități de utilizare:

Agită bine produsul înainte de folosire. Ține recipientul în poziție înclinată și pulverizează de la aproximativ 20 de cm depărtare. Șterge cu o lavetă curată și uscată.
Notă: Dacă nu știi cum reacționează textura mobilierului, testează mai întâi pe o suprafață redusă. A nu se folosi pe podea, deoarece poate face suprafețele alunecoase.

Ingrediente:

Apă pură, ulei de măsline, uleiuri esențiale de portocale dulci, emulsifiant pe bază de plante, 2- fenoxietanol, metilitiazolinonă, limonene.
Protejează mediul: Produs din ingrediente naturale care nu dăunează mediului. Biodegradabil. Recipient și capac reciclabil. Netestat pe animale.

Precauții: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! IÎ cazul contactului cu ochii, clătește cu apă din abundență. În caz de înghițire, consultă medicul în cel mai scurt timp.
Valabil 2 ani de la data fabricației marcată pe ambalaj de la stânga la dreapta A/L/Z /lot.
Fabricat în SUA

Informații suplimentare

Greutate 0,73 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent spray mobilă (650 ml) – Friendly Organic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *