Detergent de covoare (500 ml) – Friendly Organic

32,00 lei

Un detergent de covoare creat din ingrediente pe bază de plante naturale. Curăță în profunzime petele de pe covoare și conferă un miros plăcut!

Stoc epuizat

32,00 lei

SKU: B0000228 Categorii: , Etichetă: Brand:

Stoc epuizat

Acest produs nu este disponibil momentan

Descriere

Din ingrediente pe bază de plante naturale, acest detergent de covoare creat de Friendly Organic curăță în profunzime carpetele și covoarele lăsând în urmă un miros proaspăt și plăcut.

CARACTERISTICI DETERGENT DE COVOARE:

  • A se utiliza manual sau cu aspiratoare de curățare cu apă caldă sau rece.
  • Datorită ingredientelor naturale folosite, culoarea lichidului poate varia.

Modalități de utilizare:

Folosiți 45ml șampon pentru covoare la 4 litri de apă. Pentru pete dificile puteți folosi până la 75 ml de soluție. Pentru folosirea manuală diluați într-un vas cu apă caldă și folosiți o lavetă sau o perie pentru curățarea covoarelor.

Ingrediente:

Apă pură, citrat de sodiu, gumă xantan, surfactant pe bază de plante < 5% non-ionic, uleiuri esențiale de salvie și bergamota, 2-fenoxietanol, metilizotiazolinonă, limonene, linalool.
Protejeaza mediul: Friendly Organic este produs din ingrediente naturale care nu dăuneaza mediului. Biodegradabil. Recipient și capac reciclabil. Netestat pe animale.
Precauții: A nu se lăsa la îndemâna copiilor! În cazul contactului cu ochii, clătiți din abundență cu apă. În caz de înghițire, consultați medicul. Valabil 2 ani de la data fabricației marcată pe ambalaj de la stânga la dreapta A/L/Z/Lot.
Fabricat în SUA

Informații suplimentare

Greutate 0,55 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent de covoare (500 ml) – Friendly Organic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *