Cartea “Părinți liniștiți, copii fericiți” – Laura Markham

38,00 lei

O carte din care vei înțelege propriile emoții și le vei gestiona mai ușor cu copiii mici sau preșcolari. Laura Markham oferă soluții și fraze gata testate.

Avantajele produsului:

Cartea este structurată în 3 părți, astfel:
  • Reglarea emoțiilor
  • Conectarea
  • Îndrumare, nu control
Descrierea completă »

Stoc epuizat

38,00 lei

SKU: 987-606-93563-7-1. Categorie: Etichetă: Brand:

Stoc epuizat

Acest produs nu este disponibil momentan

Descriere

Cu o abordare simplă, dar eficientă, dr.Laura Markham transmite următorul mesaj: “cultivarea unei conectări emoționale cu copilul produce o schimbare reală și de durată. Când această legătură vitală este stabilită, nu mai e nevoie ca părinții să apeleze la amenințări, cicăleli, insistențe, recompense sau chiar pedepse”. Cartea ne oferă soluții testate de a înlocui țipetele cu conectarea mult mai benefică atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Ce conține “Părinți liniștiți, copii fericiți” de Laura Markham:

Acest ghid îi va ajuta pe părinți să-și înțeleagă mai bine propriile emoții – și să și le gestioneze -, astfel încât să poată acționa cu empatie și comunicând clar, pentru a crește copii care își controlează singuri comportamentul. Exemplele folosite le oferă părinților cu copii mici sau preșcolari soluții și fraze gata testate.

Dacă v-ați săturat de lupte de putere, de crize de furie și aveți nevoie de “soluția” corectă, opriți-vă din căutări. Sunteți pe punctul de a descoperi acele instrumente practice care vă vor transforma stilul de parenting în mod pozitiv și cu rezultate dovedite.

“Dr.Markham le demonstrează părinților cum empatia lor poate pregăti creierul copilului lor pentru gestionarea emoțiilor și pentru fericire – precum și pentru un viitor mai bun pentru omenire. Un mesaj simplu, dar revoluționar, de iubire”. – Nancy Samalin, autoare a patru cărți de succes, printre care Loving Without Spoiling

“Dacă vreți să aveți mai multă încredere și liniște în viața de părinți, aceasta este cartea potrivită. DR.Markham vă ajută să înțelegeți mai bine comportamentul copilului vostru și vă pune la dispoziție instrumentele practice pentru a-l schimba”. – Elizabeth Pantley, autoare a douăsprezece cărți de succes, printre care și The No CRy Sleep Solution

Dr. Laura Markham, mamă a doi copii şi un specialist cu o vastă experienţă clinică, este expertul de parenting numărul unu al Americii, fondator al paginii AhaParenting.com şi doctor în psihologie infantilă.

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cartea “Părinți liniștiți, copii fericiți” – Laura Markham”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *