Balsam de rufe bebeluși (1l) – Attitude

33,00 lei

Un balsam de rufe ideal pentru bebeluși. Fără compuși cancerigeni, eco-friendly, netestat pe animale și foarte eficient pentru întreaga familie.

Avantajele produsului:

  • certificat EcoLogo
  • 40 de spălări
  • produs natural, vegan, eco-friendly
  • fără compuși cancerigeni
Descrierea completă »

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

33,00 lei

Descriere

Cea mai mare grijă a noastră, a părinților, este să ne îngrijim și să ne ocrotim copiii. Chiar dacă, în produsele obișnuite, există compuși cancerigeni în limite tolerate legal, tot nu este un motiv suficient de întemeiat să rămânem pasivi și consemnați. De aceea, vă propunem un balsam de rufe bebeluși din ingrediente naturale de la Attitude. Este o alternativă sigură, fără ingrediente cancerigene. Iar hainele moi și pufoase îi vor da bebelușului tău o stare de bine.

Toate produsele Attitude sunt eco-friendly pe bază de legume, certificate EcoLogo (certificarea cea mai recunoscută din America de Nord și Canada), nu conțin parfumuri sau coloranți artificiali și sunt 100% biodegradabile. Sunt concepute atât pentru mașini de spălat performante, cât și pentru cele standard. Sunt produse vegane, sigure pentru fosa septică și nu sunt testate pe animale.

Ingrediente balsam de rufe bebeluși:

Apă, surfactanţii derivaţi din soia.

Mod de utilizare balsam de rufe bebeluși:

Umpleți ½ din capac (până la linia 2) pentru încărcări mari și 1/3 din capac (până la linia 1) pentru încărcări normale. Adăugați în dozator sau la limpezirea finală, după ce cuva s-a umplut cu apă. A nu se turna direct pe rufe pentru a evita pătarea acestora.

Verificați întotdeauna etichetele hainelor pentru instrucțiuni speciale. FORMULĂ POTRIVITĂ ŞI PENTRU APĂ RECE.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Certificarea EcoLogo atestă faptul că Attitude respectă cele mai exigente și înalte standarde de calitate canadiene.

Observația Attitude: Nimic nu este mai ilogic decât a curăța casa sau a folosi produse de îngrijire care conțin ingrediente toxice și cancerigene.

Toate produsele Attitude, fie că vorbim de întreținere casă, îngrijire bebeluși și copii sau îngrijire corporală adulți, sunt produse ecologice cu certificat ECOLogo (certificat Canadian oferit pentru produsele care respectă cele mai înalte standarde de mediu Global Ecolabeling Network/ ISO 14024). Dar și produse certificate Vegan (exclude utilizarea oricărui ingredient de origine animală).

Nu conțin parabeni sau ingrediente cancerigene 1,4-dioxan, oxidul de etilenă sau sulfați, ingrediente cancerigene care se regăsesc în majoritatea produselor obișnuite de curățenie sau îngrijire corporală aflate pe piață.

Fabricarea produselor Attitude nu implică niciun risc pentru mediul înconjurător, amprenta de carbon a acestora fiind zero.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Balsam de rufe bebeluși (1l) – Attitude”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *