Cădiță portabilă BabyCoccola

Cădiță portabilă BabyCoccola ideală pentru călătorii este ușor de depozitat și foarte practică pentru copii între 6 și 30 de luni.

Categorii: , Etichetă: Brand:

Descriere

Spălarea copilului este acum la fel de comodă și rapidă precum spălatul mâinilor. Asta pentru că s-a inventat această cădiță portabilă Baby Coccola.

Să speli copilul după ce îi schimbi fiecare scutec nu este nici convenabil, nici sănătos… încă!
Până acum, nu exista un ajutor corespunzator pentru mame care să facă acest lucru, singura variantă disponibilă fiind cădița normală. Însă, ce faci atunci când pleci în concediu sau în delegații?!

CARACTERISTICI:

BabyCoccola reușește să facă spălatul sigur, atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș. Este un instrument adaptabil la toate formele de chiuvetă, singurele limitări fiind la cele făcute din lemn sau piatră brută, caz în care ventuzele nu adera în mod corespunzător.

Este făcut din material plastic de cea mai bună calitate, certificat în UE pentru contactul cu pielea sensibilă a bebelușului. Nu conține BPA, iar materialul folosit este antibacterian și hipoalergenic. Forma sa este proiectată pentru a ține bebelușul într-o poziție cât mai sigură, familiară, confortabilă și naturală. Accesul în zonele cu pliuri este mult mai ușor nefiind necesară dezbrăcarea completă a copilului.

BabyCoccola poate fi agățat cu ușurință oriunde, grație cârligului din spate. Se poate agăța de mânerul ușii, la suportul de prosoape, de chiuvetă. Nu ocupă spațiu și este întotdeauna la îndemână.
Siguranța copiilor a fost primul lucru pus pe hârtie în momentul conceperii BabyCoccola. După 3 ani de proiectare, simulare și evaluare a tuturor riscurilor posibile de către profesioniști, a fost lansat pe piață.

Sfatul nostru este să nu lași niciodată copiii nesupravegheați odată ce i-ai introdus în BabyCoccola. Utilizează produsul cu cea mai mare prudență.

Recomandat de la 6 luni la 30 de luni.

Cum funcționează această cădiță portabilă?

Pasul 1:
Introdu BabyCoccola în chiuvetă cu cele 2 ventuze în direcția robinetului și fixează ventuzele ferm de suprafața chiuvetei. Apa ar trebui să ajungă la chiuvetă fără a atinge BabyCoccola care trece printre cele 2 proeminențe.
SFAT: În cazul în care apa atinge bebelușul sau această cădiță portabilă BabyCoccola, pune instrumentul mai aproape de tine; cu alte cuvinte, nu fixa ventuzele pe partea inferioară a chiuvetei. Nu îți face griji de etanșeitatea ventuzelor. Acestea au fost special concepute și nu vei avea probleme de stabilitate.

Pasul 2:
Reglează temperatura apei de la robinet, între 35 și 37 de grade.

Pasul 3:
Apasă pe partea de jos a instrumentului pănă ce ventuzele se fixează ferm de chiuvetă.

Pasul 4:
Așează copilul pe BabyCoccola în poziția culcat pe spate. Picioarele bebelușului trebuie să se deschidă ușor, iar zonele intime din spate și din față să fie accesibile.

Pasul 5:
Stai în fața chiuvetei și spală copilul.
SFAT: În cazul în care capul copilului iese din BabyCoccola îl poți susține pe burtă. Copilul se va simți mai confortabil, iar contactul cu tine direct îl va liniști mai mult.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cădiță portabilă BabyCoccola”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *