Publicat pe Lasă un comentariu

Școala Părinților Responsabili – seminar educativ

Școala Părinților Responsabili

Astăzi are loc unul dintre evenimentele educative importante dedicate viitorilor părinți – Școala Părinților Responsabili. Aceștia vor porni la drum cu ABC-ul necesar nașterii și îngrijirii bebelușului în primele luni de viață.

Dacă urmează să fii părinte, participă gratuit la seminarul Școala Părinților Responsabili care are loc vineri, 16 iunie 2017, între orele 14:30-20:00 la Crown Cișmigiu București.

Vei primi informații utile și importante de la specialiști în domenii precum obstretică-ginecologie, alăptare, pediatrie, psihologie și nutriție.

Programul și tematica seminarului Școala Părinților Responsabili, dar și alte detalii despre eveniment găsești aici http://nastenatural.ro/scoalaparintilor/

Pentru că Mamagazin sprijină și încurajează nașterea naturală, dar mai ales alăptarea exclusivă la sân, Eugenia Dobrescu – consultant în lactație IBCLC, tehnician nutriționist, owner al Mamagazin.ro și Diversificare.ro – va fi prezentă la eveniment în calitate de speaker. Te poți întâlni cu ea în partea de final a evenimentului și va vorbi despre o alăptare ușoară, despre alimentația mămicii și rolul tatălui.

În cadrul seminarului, te poți înscrie la tombolă și poți câștiga unul din premiile puse în joc și oferite de partenerii evenimentului. Mamagazin vine în sprijinul viitoarelor mămici câștigătoare cu produse din bumbac organic Fresk, certificate GOTS.

Iar la final, tăticii prezenți vor pleca acasă cu o diplomă ce le va asigura cele 10 zile de concediu postnatal.

Ne vedem la Școala Părinților Responsabili!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *