Publicat pe Lasă un comentariu

Săptămâna mondială a alăptării 2017

Săptămâna mondială a alăptării 2017

Pe 3 august 2017, orele 18:00, la Hotel Marshal Garden sărbătorim Săptămâna mondială a alăptării cu un eveniment dedicat – Alăptarea, alegerea sănătoasă pentru copilul tău. Vor fi invitați specialiști în domeniu care vor oferi sfaturi și informatii valoroase despre alăptare. Așa că, este momentul potrivit să participi pentru a fi informată și pentru a lua cea mai bună decizie pentru bebelușul tău!

Cele patru subiecte importante care vor fi dezbătute sunt: dieta mamei în timpul perioadei de alăptare, beneficiile alăptării pentru mamă și copil, ora magică în alăptare și întrebările de după naștere.

Programul evenimentului din săptămâna mondială a alăptării

Despre dieta recomandată în timpul alăptării vom afla mai multe detalii de la Dr.Simona Carniciu, medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice.

Colega noastră, fondatoarea Mamagazin.ro și Diversificare.ro, Eugenia Dobrescu – tehnician nutriționist și consultant în alăptare certificat IBCLC va povesti despre beneficiile alăptării și despre importanța consilierii în primele săptămâni de alăptare.

Vania Limban, moașă independentă, va explica de ce este importantă prima oră de la nașterea bebelușului și rolul esențial pe care-l are în dezvoltarea legăturii mamă-copil.

Iar Dr.Valeria Herdea va oferi răspunsuri la avalanșa de întrebări pe care orice mămică o are după naștere.

Iată deci, un program deosebit și plin de informații extrem de utile pentru viitori părinți.

Evenimentul este organizat de Social Moms și prezentat de Ruxandra Luca, mamă blogger, copartener al acestui eveniment și bună prietenă cu alăptarea.

Dacă vrei să participi, te poți înscrie gratuit completând formularul din pagina dedicată evenimentului, disponibilă aici goo.gl/mQDCZf.

Pentru că alăptarea este momentul magic din viața fiecărei mame!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *