Publicat pe Lasă un comentariu

Ce alte produse Attitude am mai testat

Produse de curățare Attitude

Din seria: de ce ne plac atât de mult produsele marca Attitude? Ei bine, pe lângă faptul că sunt eficiente, nu conțin compuși cancerigeni, nu sunt testate pe animale, sunt eco friendly și vegane. Mai mult decât atât, le-am testat și în alte condiții. De fapt, pe alte obiecte. Iată și ce ne-a ieșit!

Attitude… altfel

Te-ai gândit vreodată că intri în baie de cel puțin 6-8 ori pe zi?

Destul de mult timp, nu-i așa? Concepută special pentru eliminarea depunerilor de săpun, a murdăriei de pe faianță și gresie, cadă, vasul de toaletă, soluția de curățat baia mai are o altă întrebuințare: lustruiește și face ca nou mobilierul de exterior. Așa că, dacă stai la curte și ai un astfel de mobilier, îl poți curăța cu încredere.

 

Soluție de baie

Și dacă tot suntem la capitolul “casă la curte”, următorul produs face minuni nu doar cu pardoselile din casă, ci și cu cele din curtea interioară. Noi am testat pe terasa din față și declarăm cu bucurie că totul strălucește de curățenie.

Soluție gresie și parchet

Mâncatul cu mâna este incredibil de amuzant. Câteodată chiar mai practic, dar, mai mult decât atât, și mai sănătos pentru organism. De ce? Pentru că în felul acesta transmitem creierului și stomacului intenția de a mesteca încet. Iar asta ajută foarte mult la digestie. Dacă te întrebi care este legătura, următorul produs este util în bucătărie și îți asigură igiena optimă, dar și confort maxim. Noi l-am scos din zona bucătăriei și l-am testat pe grătarul din curte. A îndepărtat cu succes toate resturile de arsură și l-am pregătit pentru serile de mai cu prietenii.

Soluție de curățat bucătăria

Soluția universală are un miros de citrice extrem de plăcut și revigorant. Dacă ai uitat să-ți bei cafeaua de dimineață, fă puțină treabă prin casă folosind acest produs și te vei simți plină de energie, fără să-ți dai seama. În plus, îl poți folosi pentru a lustrui bicicleta ta sau a copilului. Efectul va fi wow.

Soluție universală de curățat

Te-ai întrebat de ce sună atât de bine orice melodie pe care o fredonezi în baie? Sunetele se “lovesc” de pereții acoperiți de faianță, iar vibrațiile sunt mai puternice. Pentru senzația asta, îți recomand să folosești soluția pentru zona dușului, marca Attitude. Este suficient să pulverizezi pentru a menține prospețimea. Iar dacă te gândești deja la concediul de vară ori dacă îți petreci Sărbătorile în țările calde, n-ar fi rău să-ți cureți ochelarii de snorkeling. Dacă pleci în concediu cu mașina, adaugă puțină soluție în cea de curățat parbrizul și vei reuși să ții la distanță toate musculițele care, de regulă, rămân lipite și-ți țin companie până ajungi la destinație.

Soluție curățarea zonei de duș

 

Tu ce trucuri ai descoperit? Împărtășește-ne experiența ta, nu de alta, dar ne-am propus să facem o listă cât mai lungă de idei salvatoare.

Citește și despre soluția de deceruit fructe și legume și crema de gălbenele.

Sursă: http://www.attitudeliving.com/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *